Lennox en de gouden sikkel

Zindzi Zevenbergen, Hedy Tjin & Brian Elstak

Leeftijd: 7+Uitgever: De Harmonie

Lennox weet dat zijn vader zo nu en dan naar het Onzichtbare Ziekenhuis moet, maar waarom? Als hij op een dag het gelukshangertje vindt dat zijn vader altijd om zijn nek heeft en nooit af doet, besluit hij samen met zijn vriendinnetje Aya zijn vader te verrassen in het ziekenhuis waar hij die dag een afspraak heeft. Maar als hij daar eenmaal aankomt, blijkt hij de hanger onderweg verloren te zijn…

In dit boek wordt op fantastische manier inzichtelijk gemaakt hoe kennis je wereld kan vergroten. Zodra je meer van iets weet, zíe je ook meer. Dit gegeven is op magische en spannende manier verwerkt in dit originele verhaal.

Het avontuur onderweg naar het Onzichtbare Ziekenhuis wordt nog spannender door de spectaculaire illustraties van Hedy Tjin en Brian Elstak. Beide illustratoren zijn met hun eigenzinnige tekenstijl regelmatig terug te vinden in landelijke kranten en tijdschriften. Nu hebben ze ín elkaars tekeningen gewerkt en dat levert iets heel bijzonders op.

Op Het Mooie Kinderboekenfestival

…vertellen schrijfster Zindzi Zevenbergen en illustratrice Hedy Tjin het spannende verhaal waarin Lennox besluit zijn vader achterna te reizen met de ketting. Daarna mag je een eigen gouden geluksamulet maken. Om voor altijd bij je te dragen!

NB: In Nijmegen worden Zindzi en Hedy vervangen door actrice Narhea Goossens