Terra Ultima

Raoul Deleo & Noah J. Stern

Leeftijd: 7+Uitgever: Lannoo

In Terra Ultima beschrijft ontdekkingsreiziger Noah J. Stern een tot nu toe onontdekt werelddeel. Hij doet dit aan de hand van de prachtige kleurrijke en gedetailleerde tekeningen die ontdekker Raoul Deleo maakte tijdens zijn expedities. Zo ontdekte hij bijzondere én ogenschijnlijk aaibare dieren als het zespotig lieveheersbeertje, de konijguïn en het flamingohert. Ogenschijnlijk, want wanneer de ontdekkingsreiziger de fluweelzachte vacht van het lieveheersbeertje aait, krijgt hij daar lelijke zwellingen voor terug…

Door de fantastische wereld die Terra Ultima oproept in je hoofd, is dit een gedroomd festivalboek voor de categorie 7+. We kunnen niet wachten om dit nieuwe, fascinerende werelddeel op het festival tot leven te brengen!

Op Het Mooie Kinderboekenfestival

….vertelt Raoul Deleo of Noah J. Stern je alles over de spannende ontdekkingstocht naar Terra Ultima. Er is niemand ter wereld die zoveel over dit onbekende continent weet als zij. Ook laten ze de bizarre dieren zien die ze hebben ontdekt, en word je uitgenodigd om als een ontdekkingsreiziger deze dieren te observeren en beschrijven. Heb jij het in je om de volgende ontdekkingsreiziger te worden?